Wandel vierdaagse Alkmaar

Wandel 4 daagse Alkmaar verblijf bij Carpe Diem

Wandel 4 daagse Alkmaar

Verblijf arrangement bij Bungalowpark Carpe Diem

De wandelvierdaagse in Alkmaar is een prachtig evenement dat vlakbij ons park ligt. Wanneer u geen behoefte heeft aan een hotelarrangement in Egmond aan Zee, huur dan een bungalow bij bungalowpark Carpe Diem in Groet. Een shuttlebus is niet nodig en drijft de prijs die u betaalt alleen maar op. U stopt met de buslijn 151 vanaf Alkmaar station binnen 20 minuten bij halte Carpe Diem. Deze halte staat voor ons vakantiepark.

U verblijft in Groet op een paar minuten loopafstand van de Schoorlse Duinen. Op ons park geen grote gebouwen, maar een rustig park met bungalows omzoomd door struiken en bomen vol vogels en vlinders.

Wij hebben voor u een 5 daags arrangement samengesteld van maandag 12 tot zaterdag 17 juni op basis van maximaal 3 personen.
U verblijft in een 5 persoons bungalow met drie slaapkamers (iedere deelnemer heeft een eigen slaapkamer).
– inclusief 3 handdoek- en 3 lakensets, eindschoonmaak, energiekosten, reserverings- en administratiekosten.

Wat kost dit verblijf arrangement voor de Wandel 4 daagse Alkmaar?

Prijs voor deelnemers Wandel 4 daagse Alkmaar: €597,-  (€199,- per persoon).
Voordeel: u heeft een woning van 55-65m2 tot uw beschikking en allen een eigen kamer.
Voor uw ontbijt zorgt u zelf. Dit scheelt ten opzichte van een hotelarrangement bijna €200,- per persoon!

U bent bij ons in Groet even dichtbij de start als bij een verblijf locatie in Egmond aan Zee en daarom is Carpe Diem een ideale uitvalsbasis.

Wij moeten u alleen de toeristenbelasting van de gemeente Bergen (Nh) apart in rekening brengen. Dit is €2,10 per per persoon per nacht.

Reserveren? : stuur een mail naar info@bungalowparkcarpediem.nl

Of bel ons op nr 072-5091323

De Schoorlse Duinen, een ideaal gebied om 12 en 13 juni nog even lekker te wandelen. Heerlijk wandelen naar het Vogelmeertje, De Berenkuil of via het Camperpad naar het strand van Camperduin. In dit gebied van ruim 1800 hectare kunt u uw hart ophalen.

En daarom zien we u graag in juni in Groet!

 

OVERIGE BERICHTEN

29dec
Groet uit Schoorl Run 2023

Groet uit Schoorl Run 2023

Ons bungalowpark is een ideaal verblijf voor de Groet uit Schoorl Run 2023 . De afstand is ongeveer 600 meter en je hoeft bijna geen auto tegen te komen als je je warmloopt in de prachtige Groeter polder. Een huisje bij Carpe Diem is dit duur? Nee, een weekend op ons vakantiepark is onbetaalbaar. Liever […]

Lees meer

23aug
Hoeve te Gast Groet bij Schoorl

Huize Carpe Diem een hoeve te gast

Bungalowpark Carpe Diem heeft twee erven in Groet: ons vakantiepark aan de Heereweg 210 in Schoorl met vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Daarnaast is er een apart erf op de Heereweg 214 met ons groepshuis Huize Carpe Diem voor 8 tot 22 personen. Op het erf bevindt zich ook Bungalow 8 personen Carpe Diem […]

Lees meer

23jul
vakantiehuis bas

vakantiehuis bas

Vakantiehuis Bas, David en Bram bij Carpe Diem De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in mooie 2 persoons vakantiebungalows met ruime tuinen (300-400m2) in de groenste omgeving van Noord Holland. Onze bungalows voor 2 personen Bram en David bevinden zich op de mooiste plekken van het terrein. De andere plekken zijn trouwens ook prachtig! […]

Lees meer