Wandel vierdaagse Alkmaar

Wandel 4 daagse Alkmaar verblijf bij Carpe Diem

Wandel 4 daagse Alkmaar

Verblijf arrangement bij Bungalowpark Carpe Diem

De wandelvierdaagse in Alkmaar is een prachtig evenement dat vlakbij ons park ligt. Wanneer u geen behoefte heeft aan een hotelarrangement in Egmond aan Zee, huur dan een bungalow bij bungalowpark Carpe Diem in Groet. Een shuttlebus is niet nodig en drijft de prijs die u betaalt alleen maar op. U stopt met de buslijn 151 vanaf Alkmaar station binnen 20 minuten bij halte Carpe Diem. Deze halte staat voor ons vakantiepark.

U verblijft in Groet op een paar minuten loopafstand van de Schoorlse Duinen. Op ons park geen grote gebouwen, maar een rustig park met bungalows omzoomd door struiken en bomen vol vogels en vlinders.

Wij hebben voor u een 5 daags arrangement samengesteld van maandag 12 tot zaterdag 17 juni op basis van maximaal 3 personen.
U verblijft in een 5 persoons bungalow met drie slaapkamers (iedere deelnemer heeft een eigen slaapkamer).
– inclusief 3 handdoek- en 3 lakensets, eindschoonmaak, energiekosten, reserverings- en administratiekosten.

Wat kost dit verblijf arrangement voor de Wandel 4 daagse Alkmaar?

Prijs voor deelnemers Wandel 4 daagse Alkmaar: €597,-  (€199,- per persoon).
Voordeel: u heeft een woning van 55-65m2 tot uw beschikking en allen een eigen kamer.
Voor uw ontbijt zorgt u zelf. Dit scheelt ten opzichte van een hotelarrangement bijna €200,- per persoon!

U bent bij ons in Groet even dichtbij de start als bij een verblijf locatie in Egmond aan Zee en daarom is Carpe Diem een ideale uitvalsbasis.

Wij moeten u alleen de toeristenbelasting van de gemeente Bergen (Nh) apart in rekening brengen. Dit is €2,10 per per persoon per nacht.

Reserveren? : stuur een mail naar info@bungalowparkcarpediem.nl

Of bel ons op nr 072-5091323

De Schoorlse Duinen, een ideaal gebied om 12 en 13 juni nog even lekker te wandelen. Heerlijk wandelen naar het Vogelmeertje, De Berenkuil of via het Camperpad naar het strand van Camperduin. In dit gebied van ruim 1800 hectare kunt u uw hart ophalen.

En daarom zien we u graag in juni in Groet!

 

OVERIGE BERICHTEN

09apr
aan noordzee bij de schoorlse duinen vakantie in Groet

Aan noordzee en de Schoorlse Duinen bij Bungalowpark Carpe Diem

Naar de Schoorlse Duinen en de Noordzee in Schoorl Bij de Noordzee genieten bij Bungalowpark Carpe Diem Ons bungalowpark ligt in één van de mooiste gebieden van Noord Holland in Groet bij Schoorl en de Schoorlse Duinen. Aan de Noordzeekust van Hargen aan Zee en Camperduin vindt u schitterende stranden. De kust van Schoorl aan […]

Lees meer

09apr
carpe diem het heerehof van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is het Heerehof van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is het Heerehof van Schoorl Veel parken in Schoorl hebben moderne en luxe bungalows. Vaak valt onder modern en luxe nieuw en dicht op elkaar gebouwd. Men zit dicht op elkaar zonder enige vorm van privacy. De bungalowparken hebben mooie namen als Scorleduyn en Weidduyn. What’s in a name. Daar gaat het […]

Lees meer

09apr
uw bunglaow voor 2 personen in Schoorl

Een vakantiehuis voor 2 personen in Schoorl

Een vakantiehuis voor 2 personen in Schoorl Waar vindt u uw vakantiehuis in Schoorl voor 2 personen? Er is veel aanbod in Schoorl, Bergen en omstreken. Er zijn veel vakantiehuisjes bij iemand in de tuin of op bungalowparken. Geen enkel vakantiepark is zo ruim en groen als Carpe Diem. Dit geldt ook voor onze 2 […]

Lees meer