vakantiehuizen in groet met speeltuin
Nieuw toestel in de speeltuin

Vakantiehuis in Groet met een fijne speeltuin

Daarom kiest u voor een vakantiehuis bij Bungalowpark Carpe Diem en niet voor een particulier vakantiehuis. Heel gezellig, een klein grasveld en 30×30 tegels en zeker kleinschalig en knus.
Maar u wilt toch net iets meer dan alleen een bungalow. Bij ons zijn de faciliteiten kleinschalig maar ruim voldoende aanwezig, ook de speeltuin. Dit jaar gaan we de speeltuin nog meer uitbreiden. In februari levert Speelstad de Ruiter een prachtig belevenispad. We laten op deze pagina al een preview zien.

Hoe is het gesteld met de faciliteiten van Bungalowparken en vakantiehuizen in Schoorl

Vrijwel alle bungalowparken hebben weinig tot geen speelfaciliteiten, behalve Bungalowpark Carpe Diem. Ook zijn er vele particuliere vakantiehuizen in Groet, Schoorl en Camperduin tegen mooie prijzen, maar met weinig buitenruimte en faciliteiten. Met ons nieuwe speeltoestel en de bestaande toestellen garanderen wij voor u en uw kinderen (tot 12 jaar) een zorgeloos verblijf in ons groene en rustige park.

Fijne bungalows om te huren zijn:

Daarnaast hebben we vanaf het voorjaar van 2021 een laadpaal voor elektrische auto’s en plug in hybrides. Deze laadpaal van de firma Seijsener laadt 2 elektrische auto’s van 70Kwh in 7 uur vol.
wanneer u om 22 uur de auto aan de laadpaal heeft gezet, dan kunt u al vroeg in de ochtend weer op pad.

Vakantiehuizen in Groet huren is pure ontspanning.
Bij bungalowpark Carpe Diem natuurlijk!