Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl bij Bungalowpark Carpe Diem

De meivakantie is een ideale vakantie om in eigen land erop uit te gaan. Vooral als u een gezin vormt met kleine kinderen. De omgeving van Groet en Schoorl is ideaal voor jonge ouders en kinderen tot 10 jaar. Er is rust en ruimte voor de ouders en grootouders en voldoende mogelijkheden om heerlijk te spellen en te ravotten voor de kinderen.

Wanneer u de meivakantie in Schoorl wilt doorbrengen dan bevelen wij ons Vakantiepark Carpe Diem zeer aan. Voor uw elektrische auto hebben wij twee laadpunten beschikbaar.
De kinderen kunnen heerlijk spelen op onze uitgebreide speeltuin. Samen kunt u een potje jeu de boules of tafeltennis spelen.

U bent op 150 meter loopafstand van de voet van de Schoorlse Duinen. Daar ligt ook het Klimduin van Groet. De kinderen ook daar heerlijk spelen.

Ons bungalowpark beschikt ook over een fietsenverhuur met eenvoudige en betaalbare fietsen met terugtraprem. Ook hebben wij 2 elektrische fietsen.
Kinderfietsen kunt u huren bij de fietsverhuurders in Groet of Schoorl. Dit zijn de firma’s Masteling en Raat.

De firma Masteling is ook gespecialiseerd in de verhuur van MTB’s en racefietsen.

Op ons bungalowpark hebben wij een kleine en fijne receptie waar u folders kunt krijgen van diverse activiteiten in onze omgeving. Verder verkopen wij fiets- en wandelkaarten en kunt u voor een kleine prijs van €9,50 een prachtige Carpe Diem Dopper kopen.

Welke huizen hebben wij bijvoorbeeld in de meivakantie?

Voor gezinnen raden wij de bungalow Cottage Carpe Diem zeer aan. Deze comfortabele bungalow van 60 vierkante meter heeft twee slaapkamers een doucheruimte en een apart toilet.
In de woonkamer vindt u een 81 cm Led TV en een DAB radio. Uiteraard is er Wifi in het Huisje.

De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combi magnetron.

Het centrum van  Groet ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van ons vakantiepark. Hier vindt u diverse restaurants, een bakker en een Spar supermarkt.

Wilt u de meivakantie in Schoorl doorbrengen? Juist dan kiest u voor Carpe Diem.

Reserveren, kijk hier voor de beschikbaarheid.

Tot ziens bij Carpe Diem in Groet bij Schoorl!

OVERIGE BERICHTEN

31dec
Wandel vierdaagse Alkmaar

Wandel 4 daagse Alkmaar verblijf bij Carpe Diem

Wandel 4 daagse Alkmaar Verblijf arrangement bij Bungalowpark Carpe Diem De wandelvierdaagse in Alkmaar is een prachtig evenement dat vlakbij ons park ligt. Wanneer u geen behoefte heeft aan een hotelarrangement in Egmond aan Zee, huur dan een bungalow bij bungalowpark Carpe Diem in Groet. Een shuttlebus is niet nodig en drijft de prijs die […]

Lees meer

29dec
Groet uit Schoorl Run 2023

Groet uit Schoorl Run 2023

Ons bungalowpark is een ideaal verblijf voor de Groet uit Schoorl Run 2023 . De afstand is ongeveer 600 meter en je hoeft bijna geen auto tegen te komen als je je warmloopt in de prachtige Groeter polder. Een huisje bij Carpe Diem is dit duur? Nee, een weekend op ons vakantiepark is onbetaalbaar. Liever […]

Lees meer

23aug
Hoeve te Gast Groet bij Schoorl

Huize Carpe Diem een hoeve te gast

Bungalowpark Carpe Diem heeft twee erven in Groet: ons vakantiepark aan de Heereweg 210 in Schoorl met vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Daarnaast is er een apart erf op de Heereweg 214 met ons groepshuis Huize Carpe Diem voor 8 tot 22 personen. Op het erf bevindt zich ook Bungalow 8 personen Carpe Diem […]

Lees meer