Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl bij Bungalowpark Carpe Diem

De meivakantie is een ideale vakantie om in eigen land erop uit te gaan. Vooral als u een gezin vormt met kleine kinderen. De omgeving van Groet en Schoorl is ideaal voor jonge ouders en kinderen tot 10 jaar. Er is rust en ruimte voor de ouders en grootouders en voldoende mogelijkheden om heerlijk te spellen en te ravotten voor de kinderen.

Wanneer u de meivakantie in Schoorl wilt doorbrengen dan bevelen wij ons Vakantiepark Carpe Diem zeer aan. Voor uw elektrische auto hebben wij twee laadpunten beschikbaar.
De kinderen kunnen heerlijk spelen op onze uitgebreide speeltuin. Samen kunt u een potje jeu de boules of tafeltennis spelen.

U bent op 150 meter loopafstand van de voet van de Schoorlse Duinen. Daar ligt ook het Klimduin van Groet. De kinderen ook daar heerlijk spelen.

Ons bungalowpark beschikt ook over een fietsenverhuur met eenvoudige en betaalbare fietsen met terugtraprem. Ook hebben wij 2 elektrische fietsen.
Kinderfietsen kunt u huren bij de fietsverhuurders in Groet of Schoorl. Dit zijn de firma’s Masteling en Raat.

De firma Masteling is ook gespecialiseerd in de verhuur van MTB’s en racefietsen.

Op ons bungalowpark hebben wij een kleine en fijne receptie waar u folders kunt krijgen van diverse activiteiten in onze omgeving. Verder verkopen wij fiets- en wandelkaarten en kunt u voor een kleine prijs van €9,50 een prachtige Carpe Diem Dopper kopen.

Welke huizen hebben wij bijvoorbeeld in de meivakantie?

Voor gezinnen raden wij de bungalow Cottage Carpe Diem zeer aan. Deze comfortabele bungalow van 60 vierkante meter heeft twee slaapkamers een doucheruimte en een apart toilet.
In de woonkamer vindt u een 81 cm Led TV en een DAB radio. Uiteraard is er Wifi in het Huisje.

De keuken is voorzien van een vaatwasser en een combi magnetron.

Het centrum van  Groet ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van ons vakantiepark. Hier vindt u diverse restaurants, een bakker en een Spar supermarkt.

Wilt u de meivakantie in Schoorl doorbrengen? Juist dan kiest u voor Carpe Diem.

Reserveren, kijk hier voor de beschikbaarheid.

Tot ziens bij Carpe Diem in Groet bij Schoorl!

OVERIGE BERICHTEN

21apr
Vakantiehuis de Witte kerk in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet Bungalowpark Carpe Diem ligt op de grens van Groet. Dit Noord Hollandse dorp is nog vrijwel ongerept en niet in de greep van massatoerisme. Ook onze vakantiehuisjes zijn gezellig maar niet gedateerd. U vindt op ons park nog groen, gemoedelijkheid en rust. U loopt binnen een paar minuten de […]

Lees meer

17mrt
nieuw vakantiepark in Schoorl bij de berger duinen

Nieuw vakantiepark in Schoorl

Het seizoen begint en de zon gaat weer schijnen. Het vakantiegevoel begint weer te kriebelen. Waar gaan we heen? Met het vliegtuig naar verre oorden of heerlijk uitwaaien aan de Noordzeekust in eigen land? Gaan we met de massa mee naar een nieuw vakantiepark in Schoorl of maken we een individuele keuze? Wij raden u […]

Lees meer

17mrt
Bungalowpark de bongerd van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is de bongerd van Schoorl

Op ons bungalowpark hebben niet altijd vakantiehuisjes gestaan. Vakantiepark Carpe Diem is van origine een boomkwekerij. Het gedeelte achter de speeltuin is ooit een Staatskwekerij van Staatsbosbeheer geweest. Hier werden Dennen gekweekt voor latere aanplant in de Schoorlse Duinen. Ons vakantiepark zou ook De Bongerd hebben kunnen heten. Dit is een ander woord voor boomgaard. […]

Lees meer