Groet uit Schoorl Run roos 2022

Groet uit Schoorl Run 13 februari 2022

Komt u naar de Groet uit Schoorl Run 2022?

We hopen van harte dat het dan weer kan. Al 2 jaar heeft de Groet uit Schoorl Run niet meer plaats kunnen vinden. We hebben er echter alle vertrouwen in dat het in 2022 weer kan.
In 2022 hopen wij uw gastheer en vrouw te mogen zijn tijdens uw verblijf rond de Groet uit Schoorl Run.
Dit sportieve maar ook zeer feestelijke evenement vindt dan voor de 43e keer plaats.

Het duurt nu nog wel een tijdje, maar dan maakt Schoorl zich op voor de Groet uit Schoorl Run 2022. Op 13 februari 2022 mogen vele duizenden hardlopers na een pauze van 2 jaar weer heerlijk rennen door Schoorl en door de bossen.

De Groet uit Schoorl run is een fantastisch evenement dat niet verloren mag gaan. Het schitterende parcours moet u zeker gaan proberen.

En blijf vooral lekker ontspannen slapen in één van onze bungalows, zodat u niet hoeft te jakkeren in de auto of moet wachten op de pendelbus.

Voor de kilometervreters een 30 of 21 kilometer en voor de “sprinters” onder ons een mooie 10 kilometer.
Voor de kinderen is wederom een loop georganiseerd, dus ook de lokale jeugd uit Schoorl en Groet laat zich sportief geleden bij de Groet uit Schoorl Run.

De organisatie van de Groet uit Schoorl Run is altijd uitstekend, we kunnen niet anders zeggen. Ook op de dag zelf komt iedere deelnemer zonder problemen van en naar Schoorl.
Het is echter zeer de moeite waard om van de Groet uit Schoorl Run een ontspannen weekend te maken. Vrijdag 11 februari kunt u dan ongestoord arriveren en heerlijk trainen om op de zaterdag zonder spanning naar de Run toe te leven. U kunt ook voor een week een bungalow huren.

Een weekend ertussen uit tijdens de Groet uit Schoorl Run 2022
…. of misschien wel een week op ons bungalowpark.

Er is namelijk zeer veel te doen. Kijk bijvoorbeeld op de omgevingspagina 

Ons vakantiepark, Bungalowpark Carpe Diem is voor de run van zondag een fijne uitvalsbasis. Onze vakantiehuizen bevinden zich op 400 meter van de start en finish van bij Dorpscentrum de Blinkerd in Schoorl. Wij hebben diverse bungalows en groepsaccommodaties te huur zoals de:

Cottage Carpe Diem bungalows, waarvan 3 gelegen aan de rand/achterkant van het park met fraai uitzicht op de Groeter polder.

ook hebben we vele andere bungalows, kijk op onze hoofdpagina

Soms met vaatwasser en combi magnetron en vloerverwarming, enkelen hebben dit niet. De eersten die reserveren krijgen de mooiste bungalow.

En daarom:  sprint naar Carpe Diem 7 of 11 februari februari 2022 voor de Groet uit Schoorl Run van 13 februari 2022!

Met sportieve groet,

Familie Meedendorp

OVERIGE BERICHTEN

03nov
Bergen in de Schoorlse Duinen

Buiten Bergen naar vakantiepark Carpe Diem in Groet

Een vakantiepark in Groet Buiten Bergen. Bungalowpark Carpe Diem is gelegen in Groet 6 kilometer van het dorp Bergen. Wat is er in de gemeente Bergen te doen: De jongens uit Schoorl (DJUS): heerlijk bezig zijn op het strand met onder andere branding raften en powerkiten. of een leuk potje discgolf Kunst en cultuur opsnuiven […]

Lees meer

02nov
jan van Scorel

Jan van Scorel, een beroemde inwoner van ons dorp

Wie was Jan van Scorel? Velen kennen het hotel in Schoorl. Behalve de naam heeft deze niet veel met deze beroemde kunstenaar te maken. Bovendien kunt u beter een bungalow of vakantiehuis op ons vakantiepark huren, maar dit terzijde.  

Lees meer

02nov
David een van de vakantiehuizen bij gRoet

vakantiehuizen bij Groet huurt u bij Carpe Diem

Bungalowpark Carpe Diem verhuurt vele fijne vakantiehuizen bij Groet De mooiste plek in de gemeente Bergen Noord Holland vinden wij ons mooie dorp Groet. Gelegen aan de voet van de Schoorlse Duinen is massatoerisme gelukkig aan dit gebied voorbijgegaan. Op een zomeravond is het genieten bij het idyllische Witte kerkje . Hier waant u zich […]

Lees meer