Vakantiehuis de Witte kerk in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Bungalowpark Carpe Diem ligt op de grens van Groet. Dit Noord Hollandse dorp is nog vrijwel ongerept en niet in de greep van massatoerisme. Ook onze vakantiehuisjes zijn gezellig maar niet gedateerd. U vindt op ons park nog groen, gemoedelijkheid en rust. U loopt binnen een paar minuten de Schoorlse Duinen in en stapt van ons park zo de prachtige Groeter polder in.

Een minuut lopen van ons bungalowpark begint de Catrijper Moor, dit is een natuur- en vogelgebied in de polder. U vindt hier een veelheid aan prachtige vogelsoorten en een ongerept beeklandschap.

Ook het dorp Groet is eenvoud en kleinschaligheid. Bij de Kerkbrink rondom het historische Witte Kerkje waant u zich op een idyllische plek waar de tijd in positieve zin heeft stilgestaan.
Er is bij de Kerkbrink een opgang naar bos en duin maar ook een mogelijkheid om heerlijk te fietsen. Links van het park de Paardenhemel gaat u het fietspad naar Hargen aan Zee of naar Schoorl aan Zee op om via de Berenkuil en Schoorl weer terug te keren naar uw vakantiehuis bij Carpe Diem in Groet.

De omgeving van Groet en Schoorl is er één van een oude ansichtkaart. Lief en idyllisch maar ook groen en ontspannend.

Ga vanuit uw vakantiehuis in Groet op de fiets naar Camperduin en dan naar Petten en via Petten naar Sint Maartenszee en geniet van de bollenpracht in de lente en de loomheid van de zomer.

In de herfst beuken de golven van de Noordzee op de Schoorlse Duinen en in de winter is het na uitwaaien op het strand goed toeven bij bijvoorbeeld Restaurant de Bokkesprong in Groet.

Wie stuurt er nog een ansichtkaart? Maar als wij er één sturen dan  zetten wij er Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet op en uiteraard Carpe Diem.

OVERIGE BERICHTEN

17mrt
nieuw vakantiepark in Schoorl bij de berger duinen

Nieuw vakantiepark in Schoorl

Het seizoen begint en de zon gaat weer schijnen. Het vakantiegevoel begint weer te kriebelen. Waar gaan we heen? Met het vliegtuig naar verre oorden of heerlijk uitwaaien aan de Noordzeekust in eigen land? Gaan we met de massa mee naar een nieuw vakantiepark in Schoorl of maken we een individuele keuze? Wij raden u […]

Lees meer

17mrt
Bungalowpark de bongerd van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is de bongerd van Schoorl

Op ons bungalowpark hebben niet altijd vakantiehuisjes gestaan. Vakantiepark Carpe Diem is van origine een boomkwekerij. Het gedeelte achter de speeltuin is ooit een Staatskwekerij van Staatsbosbeheer geweest. Hier werden Dennen gekweekt voor latere aanplant in de Schoorlse Duinen. Ons vakantiepark zou ook De Bongerd hebben kunnen heten. Dit is een ander woord voor boomgaard. […]

Lees meer

15mrt
Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl

Meivakantie in Schoorl bij Bungalowpark Carpe Diem De meivakantie is een ideale vakantie om in eigen land erop uit te gaan. Vooral als u een gezin vormt met kleine kinderen. De omgeving van Groet en Schoorl is ideaal voor jonge ouders en kinderen tot 10 jaar. Er is rust en ruimte voor de ouders en […]

Lees meer