Vakantiehuis de Witte kerk in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Bungalowpark Carpe Diem ligt op de grens van Groet. Dit Noord Hollandse dorp is nog vrijwel ongerept en niet in de greep van massatoerisme. Ook onze vakantiehuisjes zijn gezellig maar niet gedateerd. U vindt op ons park nog groen, gemoedelijkheid en rust. U loopt binnen een paar minuten de Schoorlse Duinen in en stapt van ons park zo de prachtige Groeter polder in.

Een minuut lopen van ons bungalowpark begint de Catrijper Moor, dit is een natuur- en vogelgebied in de polder. U vindt hier een veelheid aan prachtige vogelsoorten en een ongerept beeklandschap.

Ook het dorp Groet is eenvoud en kleinschaligheid. Bij de Kerkbrink rondom het historische Witte Kerkje waant u zich op een idyllische plek waar de tijd in positieve zin heeft stilgestaan.
Er is bij de Kerkbrink een opgang naar bos en duin maar ook een mogelijkheid om heerlijk te fietsen. Links van het park de Paardenhemel gaat u het fietspad naar Hargen aan Zee of naar Schoorl aan Zee op om via de Berenkuil en Schoorl weer terug te keren naar uw vakantiehuis bij Carpe Diem in Groet.

De omgeving van Groet en Schoorl is er één van een oude ansichtkaart. Lief en idyllisch maar ook groen en ontspannend.

Ga vanuit uw vakantiehuis in Groet op de fiets naar Camperduin en dan naar Petten en via Petten naar Sint Maartenszee en geniet van de bollenpracht in de lente en de loomheid van de zomer.

In de herfst beuken de golven van de Noordzee op de Schoorlse Duinen en in de winter is het na uitwaaien op het strand goed toeven bij bijvoorbeeld Restaurant de Bokkesprong in Groet.

Wie stuurt er nog een ansichtkaart? Maar als wij er één sturen dan  zetten wij er Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet op en uiteraard Carpe Diem.

OVERIGE BERICHTEN

23aug
Hoeve te Gast Groet bij Schoorl

Huize Carpe Diem een hoeve te gast

Bungalowpark Carpe Diem heeft twee erven in Groet: ons vakantiepark aan de Heereweg 210 in Schoorl met vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Daarnaast is er een apart erf op de Heereweg 214 met ons groepshuis Huize Carpe Diem voor 8 tot 22 personen. Op het erf bevindt zich ook Bungalow 8 personen Carpe Diem […]

Lees meer

23jul
vakantiehuis bas

vakantiehuis bas

Vakantiehuis Bas, David en Bram bij Carpe Diem De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in mooie 2 persoons vakantiebungalows met ruime tuinen (300-400m2) in de groenste omgeving van Noord Holland. Onze bungalows voor 2 personen Bram en David bevinden zich op de mooiste plekken van het terrein. De andere plekken zijn trouwens ook prachtig! […]

Lees meer

06jul
Zonsondergang bij Bergen nh

Een vakantiehuis buiten bergen

Ook u vindt een mooi vakantiehuis buiten Bergen. Dit Noord Hollandse villadorp is natuurlijk prachtig. De dorpen die eromheen liggen zijn misschien nog wel mooier. Neem Schoorl. Hier denderen de Schoorlse Duinen bijna letterlijk het dorp binnen. Het ene moment doet u boodschappen bij de Jumbo. En 5 minuten later staat u bovenaan de duintoppen […]

Lees meer