bungalowpark aan zee

De leukste bungalows van een bungalowpark aan zee

Carpe Diem hét bungalowpark aan zee

Wat vinden wij de leukste 3 bungalows voor de maand juli van ons vakantiepark?

3. De Cottage Carpe Diem
Heerlijke 4 persoons bungalows op mooie rustige plekken op ons park. Vier van de 6 vakantiehuizen staan aan de rand met uitzicht op de polder.
Alle bungalows van dit type staan op een prachtige plek. Zeer gezellig en ok zeer geschikt als u single bent of met twee personen.
Voorzien van combi magnetron en vaatwasser en 60 vierkante meter ruimte binnen dit vakantiehuis.

2. Bungalow T&A 6 personen
Deze onder architectuur gebouwde bungalow voor 6 personen met drie slaapkamers heeft ruim sanitair (twee douches en twee toiletten) een oppervlakte van 70m2, een heerlijke woonkamer met hoog oplopend plafond met een venster aan de bovenkant voor een natuurlijke sfeer met veel daglicht. Niet alleen de woonkamer is prettig, ook de open keuken met vaatwasser, grote koelkast en combimagnetron gecompleteerd door grote eettafel met fijne eetkamerstoelen draagt bij aan een fijn verblijf.
De buitenruimte is royaal en met bagage hoeft niet ver gesjouwd te worden. Deze woning staat vlakbij onze, overigens rustige, parkeerplaats.

T&A

1. Bungalow 5 personen

Deze twee bungalows hebben 2020 een make over ondergaan. Van een nette, maar wat koele bungalow zijn deze twee stenen vakantiehuizen getransformeerd naar knus, modern, aantrekkelijk en gezellig. Geen super de luxe bungalows, maar twee leuk ingerichte vakantiewoningen met drie slaapkamers. Een aanrader als u met 2-4 personen bent. De derde slaapkamer is knus en biedt ruimte aan 1 persoon. Heerlijk slapen in het boxspringbed en de volgende dag weer fris op de fiets door de Schoorlse Duinen!

Voor 2022 kunt u op onze website ook reserveren, maar de prijzen komen op onze nieuwe site die vanaf 1 oktober in de lucht is.

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen over beschikbaarheid en prijs.
Wij passen overigens geen extreme prijsverhogingen toe, maar een stijging van ongeveer 3%.

Tot bij Carpe Diem in Groetop ons bungalowpark aan zee!

 

 

OVERIGE BERICHTEN

31dec
Wandel vierdaagse Alkmaar

Wandel 4 daagse Alkmaar verblijf bij Carpe Diem

Wandel 4 daagse Alkmaar Verblijf arrangement bij Bungalowpark Carpe Diem De wandelvierdaagse in Alkmaar is een prachtig evenement dat vlakbij ons park ligt. Wanneer u geen behoefte heeft aan een hotelarrangement in Egmond aan Zee, huur dan een bungalow bij bungalowpark Carpe Diem in Groet. Een shuttlebus is niet nodig en drijft de prijs die […]

Lees meer

29dec
Groet uit Schoorl Run 2023

Groet uit Schoorl Run 2023

Ons bungalowpark is een ideaal verblijf voor de Groet uit Schoorl Run 2023 . De afstand is ongeveer 600 meter en je hoeft bijna geen auto tegen te komen als je je warmloopt in de prachtige Groeter polder. Een huisje bij Carpe Diem is dit duur? Nee, een weekend op ons vakantiepark is onbetaalbaar. Liever […]

Lees meer

23aug
Hoeve te Gast Groet bij Schoorl

Huize Carpe Diem een hoeve te gast

Bungalowpark Carpe Diem heeft twee erven in Groet: ons vakantiepark aan de Heereweg 210 in Schoorl met vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Daarnaast is er een apart erf op de Heereweg 214 met ons groepshuis Huize Carpe Diem voor 8 tot 22 personen. Op het erf bevindt zich ook Bungalow 8 personen Carpe Diem […]

Lees meer