bungalowpark aan zee

De leukste bungalows van een bungalowpark aan zee

Carpe Diem hét bungalowpark aan zee

Wat vinden wij de leukste 3 bungalows voor de maand juli van ons vakantiepark?

3. De Cottage Carpe Diem
Heerlijke 4 persoons bungalows op mooie rustige plekken op ons park. Vier van de 6 vakantiehuizen staan aan de rand met uitzicht op de polder.
Alle bungalows van dit type staan op een prachtige plek. Zeer gezellig en ok zeer geschikt als u single bent of met twee personen.
Voorzien van combi magnetron en vaatwasser en 60 vierkante meter ruimte binnen dit vakantiehuis.

2. Bungalow T&A 6 personen
Deze onder architectuur gebouwde bungalow voor 6 personen met drie slaapkamers heeft ruim sanitair (twee douches en twee toiletten) een oppervlakte van 70m2, een heerlijke woonkamer met hoog oplopend plafond met een venster aan de bovenkant voor een natuurlijke sfeer met veel daglicht. Niet alleen de woonkamer is prettig, ook de open keuken met vaatwasser, grote koelkast en combimagnetron gecompleteerd door grote eettafel met fijne eetkamerstoelen draagt bij aan een fijn verblijf.
De buitenruimte is royaal en met bagage hoeft niet ver gesjouwd te worden. Deze woning staat vlakbij onze, overigens rustige, parkeerplaats.

T&A

1. Bungalow 5 personen

Deze twee bungalows hebben 2020 een make over ondergaan. Van een nette, maar wat koele bungalow zijn deze twee stenen vakantiehuizen getransformeerd naar knus, modern, aantrekkelijk en gezellig. Geen super de luxe bungalows, maar twee leuk ingerichte vakantiewoningen met drie slaapkamers. Een aanrader als u met 2-4 personen bent. De derde slaapkamer is knus en biedt ruimte aan 1 persoon. Heerlijk slapen in het boxspringbed en de volgende dag weer fris op de fiets door de Schoorlse Duinen!

Voor 2022 kunt u op onze website ook reserveren, maar de prijzen komen op onze nieuwe site die vanaf 1 oktober in de lucht is.

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen over beschikbaarheid en prijs.
Wij passen overigens geen extreme prijsverhogingen toe, maar een stijging van ongeveer 3%.

Tot bij Carpe Diem in Groetop ons bungalowpark aan zee!

 

 

OVERIGE BERICHTEN

21apr
Vakantiehuis de Witte kerk in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet

Gegroet uit uw vakantiehuis in Groet Bungalowpark Carpe Diem ligt op de grens van Groet. Dit Noord Hollandse dorp is nog vrijwel ongerept en niet in de greep van massatoerisme. Ook onze vakantiehuisjes zijn gezellig maar niet gedateerd. U vindt op ons park nog groen, gemoedelijkheid en rust. U loopt binnen een paar minuten de […]

Lees meer

17mrt
nieuw vakantiepark in Schoorl bij de berger duinen

Nieuw vakantiepark in Schoorl

Het seizoen begint en de zon gaat weer schijnen. Het vakantiegevoel begint weer te kriebelen. Waar gaan we heen? Met het vliegtuig naar verre oorden of heerlijk uitwaaien aan de Noordzeekust in eigen land? Gaan we met de massa mee naar een nieuw vakantiepark in Schoorl of maken we een individuele keuze? Wij raden u […]

Lees meer

17mrt
Bungalowpark de bongerd van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is de bongerd van Schoorl

Op ons bungalowpark hebben niet altijd vakantiehuisjes gestaan. Vakantiepark Carpe Diem is van origine een boomkwekerij. Het gedeelte achter de speeltuin is ooit een Staatskwekerij van Staatsbosbeheer geweest. Hier werden Dennen gekweekt voor latere aanplant in de Schoorlse Duinen. Ons vakantiepark zou ook De Bongerd hebben kunnen heten. Dit is een ander woord voor boomgaard. […]

Lees meer