bungalowpark aan zee

De leukste bungalows van een bungalowpark aan zee

Carpe Diem hét bungalowpark aan zee

Wat vinden wij de leukste 3 bungalows voor de maand juli van ons vakantiepark?

3. De Cottage Carpe Diem
Heerlijke 4 persoons bungalows op mooie rustige plekken op ons park. Vier van de 6 vakantiehuizen staan aan de rand met uitzicht op de polder.
Alle bungalows van dit type staan op een prachtige plek. Zeer gezellig en ok zeer geschikt als u single bent of met twee personen.
Voorzien van combi magnetron en vaatwasser en 60 vierkante meter ruimte binnen dit vakantiehuis.

2. Bungalow T&A 6 personen
Deze onder architectuur gebouwde bungalow voor 6 personen met drie slaapkamers heeft ruim sanitair (twee douches en twee toiletten) een oppervlakte van 70m2, een heerlijke woonkamer met hoog oplopend plafond met een venster aan de bovenkant voor een natuurlijke sfeer met veel daglicht. Niet alleen de woonkamer is prettig, ook de open keuken met vaatwasser, grote koelkast en combimagnetron gecompleteerd door grote eettafel met fijne eetkamerstoelen draagt bij aan een fijn verblijf.
De buitenruimte is royaal en met bagage hoeft niet ver gesjouwd te worden. Deze woning staat vlakbij onze, overigens rustige, parkeerplaats.

T&A

1. Bungalow 5 personen

Deze twee bungalows hebben 2020 een make over ondergaan. Van een nette, maar wat koele bungalow zijn deze twee stenen vakantiehuizen getransformeerd naar knus, modern, aantrekkelijk en gezellig. Geen super de luxe bungalows, maar twee leuk ingerichte vakantiewoningen met drie slaapkamers. Een aanrader als u met 2-4 personen bent. De derde slaapkamer is knus en biedt ruimte aan 1 persoon. Heerlijk slapen in het boxspringbed en de volgende dag weer fris op de fiets door de Schoorlse Duinen!

Voor 2022 kunt u op onze website ook reserveren, maar de prijzen komen op onze nieuwe site die vanaf 1 oktober in de lucht is.

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen over beschikbaarheid en prijs.
Wij passen overigens geen extreme prijsverhogingen toe, maar een stijging van ongeveer 3%.

Tot bij Carpe Diem in Groetop ons bungalowpark aan zee!

 

 

OVERIGE BERICHTEN

03nov
Bergen in de Schoorlse Duinen

Buiten Bergen naar vakantiepark Carpe Diem in Groet

Een vakantiepark in Groet Buiten Bergen. Bungalowpark Carpe Diem is gelegen in Groet 6 kilometer van het dorp Bergen. Wat is er in de gemeente Bergen te doen: De jongens uit Schoorl (DJUS): heerlijk bezig zijn op het strand met onder andere branding raften en powerkiten. of een leuk potje discgolf Kunst en cultuur opsnuiven […]

Lees meer

02nov
jan van Scorel

Jan van Scorel, een beroemde inwoner van ons dorp

Wie was Jan van Scorel? Velen kennen het hotel in Schoorl. Behalve de naam heeft deze niet veel met deze beroemde kunstenaar te maken. Bovendien kunt u beter een bungalow of vakantiehuis op ons vakantiepark huren, maar dit terzijde.  

Lees meer

02nov
David een van de vakantiehuizen bij gRoet

vakantiehuizen bij Groet huurt u bij Carpe Diem

Bungalowpark Carpe Diem verhuurt vele fijne vakantiehuizen bij Groet De mooiste plek in de gemeente Bergen Noord Holland vinden wij ons mooie dorp Groet. Gelegen aan de voet van de Schoorlse Duinen is massatoerisme gelukkig aan dit gebied voorbijgegaan. Op een zomeravond is het genieten bij het idyllische Witte kerkje . Hier waant u zich […]

Lees meer