aan duin en zee bij carpe diem in camperduin

Aan duin en zee bij Bungalowpark Carpe Diem in Groet

Aan duin en zee bij Carpe Diem in Groet

 

Wat is er heerlijker dan de duinen en de Noordzee? Op een maagdelijk strand lopen zonder bebouwing in de buurt. Er is een plek in Noord Holland waar u dit vindt.
Dit is bij Carpe Diem in Groet bij de Schoorlse Duinen en de Noordzee.

U bent in 10 minuten fietsen bij het strand van Camperduin of Hargen aan Zee. Een wandeling door de prachtige Schoorlse Duinen naar de Noordzeestranden is misschien een half uur.
Ook bent u binnen 20 minuten fietsen in Schoorl aan Zee. Dit strand is alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers en daarom is het hier bijna altijd rustig.

Aan duin en zee zijn betekent ook dat je te voet snel in de natuur bent. Het natuurgebied de Schoorlse Duinen ligt op 200 meter lopen van Carpe Diem. Aan de voet van bos en duin is het Groeter Klimduin. daar kunnen kinderen naar hartenlust scheppen en ravotten.

Hier begint ook de Groeterweg. Dit wandelpad loopt door tot het Buitencentrum van Schoorl.
Ook de wandelingen naar het Vogelmeertje in de Schoorlse Duinen en naar de stuifduinen bij Hargen aan Zee horen tot de mogelijkheden.

Mooie fietstochten aan duin en zee kun je maken naar Bergen aan Zee en naar Petten via Camperduin.
Ook een rit naar Sint Maartenszee en terug via de Westfriese Dijk en Schoorldam weer terug naar Carpe Diem zijn aan te bevelen.

Wilt u ook heerlijk bij de duinen en de Noordzee vertoeven?

Boek dan bijvoorbeeld een 2 persoons vakantiehuis bij ons.

Een 4 persoons Cottage Carpe Diem is voor 2,3 of 4 personen ook een zeer aangename bungalow.

Bij Bungalowpark Carpe Diem huurt u niet alleen uw vakantiehuis, maar kunt u ook terecht voor informatie, folders en een ansichtkaart in de ruim gesorteerde receptie.

Wilt u een groter vakantiehuis huren, dan hebben wij ook nog vakantiehuizen voor 6 personen en een zeer ruim vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers.

Carpe Diem bungalow 6 personen

OVERIGE BERICHTEN

09apr
aan noordzee bij de schoorlse duinen vakantie in Groet

Aan noordzee en de Schoorlse Duinen bij Bungalowpark Carpe Diem

Naar de Schoorlse Duinen en de Noordzee in Schoorl Bij de Noordzee genieten bij Bungalowpark Carpe Diem Ons bungalowpark ligt in één van de mooiste gebieden van Noord Holland in Groet bij Schoorl en de Schoorlse Duinen. Aan de Noordzeekust van Hargen aan Zee en Camperduin vindt u schitterende stranden. De kust van Schoorl aan […]

Lees meer

09apr
carpe diem het heerehof van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is het Heerehof van Schoorl

Bungalowpark Carpe Diem is het Heerehof van Schoorl Veel parken in Schoorl hebben moderne en luxe bungalows. Vaak valt onder modern en luxe nieuw en dicht op elkaar gebouwd. Men zit dicht op elkaar zonder enige vorm van privacy. De bungalowparken hebben mooie namen als Scorleduyn en Weidduyn. What’s in a name. Daar gaat het […]

Lees meer

09apr
uw bunglaow voor 2 personen in Schoorl

Een vakantiehuis voor 2 personen in Schoorl

Een vakantiehuis voor 2 personen in Schoorl Waar vindt u uw vakantiehuis in Schoorl voor 2 personen? Er is veel aanbod in Schoorl, Bergen en omstreken. Er zijn veel vakantiehuisjes bij iemand in de tuin of op bungalowparken. Geen enkel vakantiepark is zo ruim en groen als Carpe Diem. Dit geldt ook voor onze 2 […]

Lees meer