aan duin en zee bij carpe diem in camperduin

Aan duin en zee bij Bungalowpark Carpe Diem in Groet

Aan duin en zee bij Carpe Diem in Groet

 

Wat is er heerlijker dan de duinen en de Noordzee? Op een maagdelijk strand lopen zonder bebouwing in de buurt. Er is een plek in Noord Holland waar u dit vindt.
Dit is bij Carpe Diem in Groet bij de Schoorlse Duinen en de Noordzee.

U bent in 10 minuten fietsen bij het strand van Camperduin of Hargen aan Zee. Een wandeling door de prachtige Schoorlse Duinen naar de Noordzeestranden is misschien een half uur.
Ook bent u binnen 20 minuten fietsen in Schoorl aan Zee. Dit strand is alleen toegankelijk voor wandelaars en fietsers en daarom is het hier bijna altijd rustig.

Aan duin en zee zijn betekent ook dat je te voet snel in de natuur bent. Het natuurgebied de Schoorlse Duinen ligt op 200 meter lopen van Carpe Diem. Aan de voet van bos en duin is het Groeter Klimduin. daar kunnen kinderen naar hartenlust scheppen en ravotten.

Hier begint ook de Groeterweg. Dit wandelpad loopt door tot het Buitencentrum van Schoorl.
Ook de wandelingen naar het Vogelmeertje in de Schoorlse Duinen en naar de stuifduinen bij Hargen aan Zee horen tot de mogelijkheden.

Mooie fietstochten aan duin en zee kun je maken naar Bergen aan Zee en naar Petten via Camperduin.
Ook een rit naar Sint Maartenszee en terug via de Westfriese Dijk en Schoorldam weer terug naar Carpe Diem zijn aan te bevelen.

Wilt u ook heerlijk bij de duinen en de Noordzee vertoeven?

Boek dan bijvoorbeeld een 2 persoons vakantiehuis bij ons.

EenĀ 4 persoons Cottage Carpe Diem is voor 2,3 of 4 personen ook een zeer aangename bungalow.

Bij Bungalowpark Carpe Diem huurt u niet alleen uw vakantiehuis, maar kunt u ook terecht voor informatie, folders en een ansichtkaart in de ruim gesorteerde receptie.

Wilt u een groter vakantiehuis huren, dan hebben wij ook nog vakantiehuizen voor 6 personen en een zeer ruim vakantiehuis voor 8 personen met 4 slaapkamers.

Carpe Diem bungalow 6 personen

OVERIGE BERICHTEN

23aug
Hoeve te Gast Groet bij Schoorl

Huize Carpe Diem een hoeve te gast

Bungalowpark Carpe Diem heeft twee erven in Groet: ons vakantiepark aan de Heereweg 210 in Schoorl met vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Daarnaast is er een apart erf op de Heereweg 214 met ons groepshuis Huize Carpe Diem voor 8 tot 22 personen. Op het erf bevindt zich ook Bungalow 8 personen Carpe Diem […]

Lees meer

23jul
vakantiehuis bas

vakantiehuis bas

Vakantiehuis Bas, David en Bram bij Carpe Diem De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in mooie 2 persoons vakantiebungalows met ruime tuinen (300-400m2) in de groenste omgeving van Noord Holland. Onze bungalows voor 2 personen Bram en David bevinden zich op de mooiste plekken van het terrein. De andere plekken zijn trouwens ook prachtig! […]

Lees meer

06jul
Zonsondergang bij Bergen nh

Een vakantiehuis buiten bergen

Ook u vindt een mooi vakantiehuis buiten Bergen. Dit Noord Hollandse villadorp is natuurlijk prachtig. De dorpen die eromheen liggen zijn misschien nog wel mooier. Neem Schoorl. Hier denderen de Schoorlse Duinen bijna letterlijk het dorp binnen. Het ene moment doet u boodschappen bij de Jumbo. En 5 minuten later staat u bovenaan de duintoppen […]

Lees meer